Tat iz hiše v Mariboru odnesel za 30.000 evrov zlatnine

NovicaKomentarjiDeli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Google Plus Pošlji po elektronski pošti

Moje ime:

Moj email:

Prijateljevo ime:

Prijateljev email:

Besedilo:

Povezava bo samodejno pripeta v sporočilo

Tat iz hiše v Mariboru odnesel za 30.000 evrov zlatnine

Tatvinam na območju Maribora ni videti konca. Predrzni tat iz hiše v Mariboru odnesel zlatnike, zlati nakit in zlato moško uro.

Tat iz hiše v Mariboru odnesel za 30.000 evrov zlatnine
  • Tat iz hiše v Mariboru odnesel za 30.000 evrov zlatnine Tat iz hiše v Mariboru odnesel za 30.000 evrov zlatnine

Neznani storilec je v ponedeljek v večernih urah na Železniški postaji Studenci pristopil do oškodovanca, ki je tam sedel na klopci, sporočajo iz Policijske uprave Maribor. Iz rok mu je vzel mobilni telefon znamke LG in želel kraj zapustiti. Ko je oškodovanec z roko segel proti svojemu odtujenemu telefonu, ga je storilec s pestjo udaril v glavo in z ukradenim telefonom zbežal neznano kam. »Materialna škoda znaša okoli 180 evrov«, dodajajo mariborski policisti.

Drzna tatvina na območju Dvorane Tabor

Včeraj se je okrog poldneva zgodila drzna tatvina. 30-letna Ljubljančanka je preko spletnega portala Bolha prodajala svoj mobilni telefon znamke iPhone.

Pred Dvorano Tabor se je dobila z dvema moškima, nakar je en od njiju v roke vzel oškodovankin telefon, drugi garancijo, nato pa sta istočasno pobegnila vsak v svojo smer. Materialna škoda je ocenjena na okoli 800 evrov, poročajo iz Policijske uprave Maribor.

Velika tatvina zlatega nakita, zlatnikov in zlate ure

»Neznani storilec je med 15. novembrom in 6. decembrom na neugotovljen način vstopil v stanovanjsko hišo v Mariboru in iz nje odtujil večjo količino zlatega nakita, zlatnike in zlato moško uro«, sporočajo iz Policijske uprave Maribor. Materialno škodo ocenjujejo na okoli 30.000 evrov. Policisti storilca še niso našli.

Tatvina skuterja na Ptujski cesti

Mariborski policisti prav tako poročajo o novi tatvini skuterja, ko je neznani storilec v noči na 31. december s pločnika v bližini bencinskega servisa na Ptujski cesti v Mariboru odtujil kolo s pomožnim motorjem, znamke SYM, rdeče barve. Materialno škodo ocenjujejo na okoli 1.600 evrov.

Simona Dijak
četrtek, 5 Januar, 2017 - 13:07 Osveženo: 5. Januar 2017 - 13:12

Soustvarjaj

Komentarji

Dodaj komentar

CAPTCHA
Da bi preprečili nezaželjeno dodajanje vsebin, odgovorite na enostavno vprašanje.
Fill in the blank.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.