Policija išče neznana tatova, ki sta vlomila v hišo, pregledala garažo in nekaj prostorov v hiši, nakar ju je v kuhinji zalotila žena oškodovanca.

Neznana storilca sta danes, okrog 2.20, vlomila v hišo v Framu, so sporočili iz Policijske uprave Maribor. V hišo sta po besedah policije vstopila tako, da sta sprva uničila cilindrični vložek vhodnih vrat kurilnice, pregledala garažo in nekaj prostorov v hiši, nakar ju je v kuhinji zalotila žena oškodovanca. Storilca sta pobegnila in odnesla več kosov zlata ter nekaj gotovine, lastnike pa oškodovala za 11.000 evrov

Po doslej zbranih podatkih sta moška stara med 35 in 40 let, eden izmed njiju je bil visok približno 170 centimetrov, bele polti, drug je bil nižji, okrog 165 centimetrov prav tako bele polti. Oba sta nosila črne oziroma temne kape, a ne preko obraza, oblečena pa sta bila v temno bundo in temne hlače. 

Vse, ki bi karkoli vedeli o primeru policisti naprošajo, naj obvestijo policiste na interventno telefonsko številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice