Maribor še vedno pretresa vest o surovem fizičnem napadu na sodnico mariborskega okrožnega sodišča Danielo Ružič, ki je v napadu trpela hude poškodbe.

Mariborski možje v modrem še molčijo, napadalca oziroma napadalce na mariborsko sodnico Danielo Ružič, kot kaže, še iščejo. Potem ko so včeraj javnost zaprosili za pomoč pri preiskovanju vseh okoliščin kaznivega dejanja, so danes sporočili le, da »v tej fazi nimajo podatkov, ki bi jih lahko posredovali javnosti«.

»V povezavi s preiskavo poskusa umora sodnice v tej fazi nimamo podatkov, ki bi jih lahko posredovali javnosti. S preiskavo nadaljujemo. Javnost bomo o ugotovitvah obvestili, ko bo znanih dovolj podatkov in s tem ne bomo škodovali interesu preiskave,« so zapisali v Policijski upravi Maribor.

Slovenija se medtem še vedno sprašuje, ali je bil napad povezan s službenim delom ali zasebnim življenjem sodnice. Po besedah policije obsežna kriminalistična preiskava še vedno poteka v več smereh - še vedno ni znano, ali je napad povezan s službenim delom sodnice ali njenim zasebnim življenjem.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice