Lov na tihotapca ljudi se je končal tragično ...

Včeraj zvečer na madžarsko-avstrijski meji, na območju vasi Vitnyéd, ki je od Murske Sobote oddaljena okrog 170 kilometrov prišlo do tragedije.

Pobegnil z granato in pištolo v roki

Kot poroča madžarski medij 168ora, je tihotapec želel z avtomobilom v Avstrijo pripeljati pet ljudi. Ker ni ustavil na znake policije, so ga začeli loviti. Ko so ga končno le ustavili, je moški med kontrolo pobegnil iz vozila, v roki pa je imel granato in pištolo.

Policisti so mu sledili na varni razdalji. Večkrat so ga pozvali naj se ustavi, nato pa v zrak sprožili tudi opozorilne strele, še poroča madžarski medij. 

Tihotapec se na pozive in opozorilne strele ni odzval, nekaj trenutkov pozneje je sprožil granato, ki jo je imel v roki. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju. 

Državljanstvo tihotapca ni znano, vozil pa je avto madžarskih registrskih tablic. 

Trije migranti, ki so bili v avto so pobegnili, zato je policija za njimi sprožila iskalno akcijo. Ostali so bili pridržani. 

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
otto survival (nepreverjen)

kar uvažate to imate, kar seješ boš tudi žel! Čudno, mar niso to doktorji, inženirji in miroljubni ljudje, ki jim njim pododobni želijo zgolj pomagati! Marš že od 2015 sem vedel, da je to navadna golazen!

Malo narobe spisano (nepreverjen)

Edina tragedija tu je bila, da so trije migranti pobegnili.

nagajivček (nepreverjen)

tito pa krdel pa ki drić so isto sranje delal, pol pa žrli ko prasci ane roš - komunist - Nč delat pa fajn žret na račun delovnih Slovencev !

DrMr (nepreverjen)

Spet si pozabil na tabletke in si se usral v hlače !

In reply to by nagajivček (nepreverjen)

elizasickles

This is a well-thought of piece that made it easy for people to understand the whole point. Anyway if you are interested to play pc games just visit https://chrome.google.com/webstore/detail/pokemon-anime-wallpapers/lonl… and https://pc.game/

Starejše novice