44-letno žensko je pred hišo našel sin, nato pa so jo odpeljali v ljubljanski univerzitetni klinični center, kjer se bori za življenje

Policisti v povezavi z družinsko tragedijo v Grosupljem, še vedno iščejo pogrešanega 47-letnega Martina Zavirška.

Ste ga morda videli?

Martin je visok okoli 175 centimetrov, močnejše postave, zeleno - modrih oči, okroglega obraza, plešast (temenska pleša), na zadnje oblečen v modrih kratkih hlačah. Nazadnje je bil viden 12. avgusta 2020 okoli 21. ure v Mali Račni.

Spomnimo. V sredo zvečer se je v vasi Mala Račna pri Grosupljem zgodila tragedija, ko naj bi moški z bencinom polil svojo ženo in jo zažgal. Ta se v bolnišnici še vedno bojuje za življenje.

44-letno žensko je pred hišo našel sin, nato pa so jo odpeljali v ljubljanski univerzitetni klinični center, kjer se bori za življenje. Policisti še preiskujejo, kaj se je zgodilo, kako je dobila poškodbe in iščejo njenega 47-letnega partnerja, ki je izginil neznano kam.

Po pripovedovanju domačinov naj bi 47-letnik z vnetljivo tekočino polil svojo partnerico, ko se je pripeljala iz službe, zanetil ogenj, nato pa pobegnil.

Gre za 47-letnega moškega močnejše postave, brez las, ki je s kraja odšel peš, oblečen v kratke modre hlače, in po vsej verjetnosti bos. Ljudi, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem, policija poziva, naj to sporočijo na številko 113.  

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice