Foto: Koroški gasilski zavod
Voznik kombiniranega vozila se je huje telesno poškodoval, voznik tovornega avtomobila pa lažje. 

Celjski policisti so bili včeraj ob 13.11 obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na regionalni cesti Ravne na Koroškem - Dravograd v Tolstem vrhu. 

Policisti so z ogledom kraja prometne nesreče ugotovili, da je do nesreče prišlo, ko je 49-letni voznik kombiniranega vozila v ovinku zapeljal na nasprotni vozni pas, po katerem je pravilno pripeljal 47-letni voznik tovornega avtomobila

Voznik tovornega avtomobila se je pričel z vozilom umikati v desno, vendar trčenja ni uspel preprečiti. V silovitem trčenju se je voznik kombiniranega vozila huje telesno poškodoval, voznik tovornega avtomobila pa lažje. 

Gasilci Koroškega gasilskega zavoda so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, nevtralizirali razlite tekočine, pomagali reševalcem Zdravstveno reševalnega centra Koroške pri oskrbi dveh poškodovanih oseb in pomagali vlečni službi pri odstranjevanju vozil s ceste. Reševalci so ju z reševalnim vozilom prepeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

Obvoz je bil za vsa vozila urejen preko regionalne ceste Ravne - Kotlje - Slovenj Gradec, cesta pa je bila zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče zaprta do 18.15, ko je bil sproščen promet za vsa vozila.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice