Iz mariborske trgovine GamePlay v Europarku je v petek za zdaj še neznani moški odtujil računalnik, vreden 3.000 evrov. Lastniki trgovine objavili fotografijo storilca in ponujajo nagrado.

V petek je neznanec na fotografiji iz trgovine GamePlay v Europarku odtujil prenosnik znamke Lenovo X1 Extreme, ki je vreden okoli 3.000 evrov. Mariborska trgovina je na družbenem omrežju objavila fotografijo tatu in prosi za informacije o njem.

Ob tem obljubljajo, da bodo tistega, ki bo pomagal pripeljati do storilca, nagrajen z Xbox One S konzolo.

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katja7 (nepreverjen)

Prekleti cigani in cela muslimanska rasa.Samo v ksiht ga pogledas,pa takoj ves,kak gnoj je.Sami problemi z zapecenimi.Vsi,ki jih tako zagovarjate,peljite si jih domov.Zakaj jih bratje v ZAE ne sprejmejo,zakaj golazen sili v Evropo??

Maja9 (nepreverjen)

Katja,če bi vam lahko bi vam dala nagrado za vaš komentar!!! Se popolnoma strinjam z vami!!!! Golazen od golazni!!! Samo pogledaš ga,pa veš katera rasa je.

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

Sendvić in šal (nepreverjen)

Jebali ti cigani mater, prekleta kurba smrdljiva.

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

Slovenec s srcem (nepreverjen)

Kaj ima pri kraji muslimanska vera in druga rasa, nacija? Ocenjevanje na podlagi rasne in nacionalne osnove in posploševanje je zgrešeno.

Poglejva par priimkov, ki bi naj pokradli in uničli Slovenijo; Bavčar, Janša, Kordež, Šrot, Tovšak, Pompe, Kangler, Podobnik, Pahor itd itd. Do jutri bi lahko našteval, ampak na podlagi teh ljudi, ki so na kant spravili našo državo ne gre posploševati, da so vsi Slovenci kradljivci in lopovi. Tako ni mkgoče posloševati, da so vsi župniki pedofili, vsi policaji barabe itd. Ljudje se ne ločujejo na nič, ler ljudje so ljudje...

Himen (nepreverjen)

Katja ,Maja .....špricale sta ure zgodovine v OŠ. Najprej so bili Judje,Romi .....potem Slovani ....na koncu pa vsi drugačni od njih ! Kratka zgodba o nestrpnosti.

Diver (nepreverjen)

pa ta juznjak si zasluzi nagrado,za spretnost.

Navijac (nepreverjen)

Ta je ze 500 km stran

In reply to by Diver (nepreverjen)

Sendvić in šal (nepreverjen)

Trgovec je onaniral, medtem ko je ta kradel.

lojzij (nepreverjen)

Vprašajte "nevladnike", ki jih uvažajo seveda v zameno za plačilo, kdo je!

kdalmatia (nepreverjen)

o tatvini sodi trgovec ali sodišče - kaj pa če je zavarovalniška prevara !!

Starejše novice