Slika je simbolična.
Policisti so ga zalotili pri vlomu v župnišče v Celju. Storilec je nato med begom iz sosednjega frizerskega salona ukradel denarnico, iz osebnega vozila parkiranega v bližini pa denarnico, dvojna sončna očala in ročno uro.

V soboto, okoli 13. ure, so bili celjski policisti obveščeni, da so pri vlomu v župnišče v Celju zalotili moškega, ki je uspel pobegniti.

Iz prostorov župnišča je potem, ko je poškodoval dvojna vrata, ukradel nekaj gotovine in par drugih stvari.

Med begom je skozi zadnja vrata vstopil še v bližnji frizerski salon in ukradel denarnico z gotovino, iz osebnega vozila parkiranega v bližini pa je ukradel še denarnico z gotovino, dvojna sončna očala in ročno uro.

Osumljenega so celjski policisti nekaj pred 14. uro prijeli na Razlagovi ulici v Celju, mu odvzeli prostost in ga pridržali.

37-letnika so v preteklosti že večkrat obravnavali zaradi storitve različnih kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru ter več cestno prometnih prekrškov.

Zaradi vloma in tatvin ga bodo kazensko ovadili.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Default (nepreverjen)

Cigani

Financiranje o… (nepreverjen)

Financiranje od STEFKA KURALT VIDAMAR  
PODPORA TEM, KI POTREBUJEJO
V primeru kakršnih koli težav ali finančnih težav se obrnite na STEFKA KURALT VIDAMAR in ne boste razočarani, ta velika dama mi je pravkar pomagala z zneskom 35.000 €.
Bogu se zelo zahvaljujem, ker me je postavil na mojo pot.
Zahvaljujoč tej majhni količini sem lahko odplačal dolg in izboljšal življenjski standard.
POGOJI: Morate biti 100% Slovenci.
E-naslov: [email protected]
Hvala vam

Starejše novice