Fotografija iz posnetka, ki ga hranijo v uredništvu Sobotainfo. Tako so na festivalu surovo pretepli moškega.
V noči s petka na soboto, ko so v soboškem parku potekali Soboški dnevi, je prišlo do množičnega pretepa, dve osebi sta bili prepeljani v bolnišnico.

Tiskovna predstavnica soboških policistov Suzana Rauš je v poznih popoldanskih urah sporočila, da so policisti Policijske postaje Murska Sobota bili s strani soboške bolnišnice obveščeni o resnosti poškodb dveh oseb, ki sta bili pretepeni na javni prireditvi v Murski Soboti - festivalu Soboški dnevi.

Iz poškodbenega lista, ki ga je Splošna bolnišnica Murska Sobota
 posredovala policistom je razvidno, da sta bili dve osebi v 
pretepu lažje telesno poškodovani.

Zdravljenje oseb še ni končano, policisti pa o zadevi še zbirajo obvestila.

Posnetek, ki smo ga prejeli v uredništvu, nazorno prikazuje potek pretepa, vendar ga zaradi varovanja identitete avtorja posnetka ne bomo objavili.

Skupina napadalcev je na travi pred ploščadjo brutalno pretepla moškega.

Moški je ležal na tleh, ko ga je skupina mlajših moških udarjala in brcala po celem telesu. Nato ga je eden od njih brcnil z nogo tako močno, da se je opotekel skoraj meter vstran. Ampak tu se napad ni končal, moški je vstal in želel oditi vstran, ko ga je eden od napadalcev od zadaj podrl in s pestjo udaril v zatilje, da je padel na vse štiri. 

V tistem pa ga je drug napadalec z zaletom in vso močjo brcnil naravnost v obraz, da je moškega vrglo vzvratno in je ob padcu z vso močjo z glavo udaril ob asfalt in negiben obležal

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
H00licigan (nepreverjen)

Starejše novice