V Mariboru je zjutraj prišlo do tragedije. Na Pobrežju v Ulici bratov Greifov je umrla ženska, njena mati pa je bila prepeljana v bolnišnico. Pridržana je sestra dvojčica umrle.

Dogodek so za Mariborinfo potrdili tudi na Policijski upravi Maribor, kmalu pa bo znanih več podrobnosti družinske tragedije. V tragedijo naj bi bile po poročanju Večera vpletene tri ženske, mati in dve hčerki. Ena od hčerk je umrla, mati pa so prepeljali v bolnišnico.

Kriminalisti in policisti preiskujejo primer nasilne smrti, reševalci pa ob prihodu na kraj nesreče eni osebi niso mogli več pomagati, so sporočili s Policijske uprave Maribor. Druga oseba, ki je bila poškodovana, je bila prepeljana v bolnišnico, v zvezi z dogodkom pa so tretji osebi odvzeli prostost in jo pridržali.

Do tragedije je prišlo v blokovskem naselju na Ulici bratov Greifov. Po naših informacijah sta bili umrla in pridržana sestri dvojčici, njuna mati pa je bila poškodovana prepeljana v bolnišnico.

Prve informacije in pričevanje očividcev so kazale na to, da je roko na hčerki dvignila 58-letna mati. A vse kaže, da je zgodba povsem drugačna, in da je mati spor med hčerkama želela preprečiti.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice