Slika je simbolična.
Motiv trojnega umora in samomora še ni znan ...

Vodja oddelka za splošno kriminaliteto Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Ljubljana Valter Zrinski je razkril podrobnosti o družinski tragediji na Jančah, kjer je 22-letnik vzel življenje trem ožjim sorodnikom.

Kriminalisti razkrivajo, da je 26-letnica sinoči okoli 21. ure poklicala policijo. Takoj za tem je poklical 22-letnik, ki je povedal, da je umoril svojo družino in da je oborožen.

Umorjeni so bili poškodovani s hladnim orožjem - nožem in strelnim orožjem. Osumljeni doslej ni bil obtožen nobenega kaznivega dejanja, prav tako nič ne kaže, da bi šlo za spor znotraj družine. Strelno orožje je bilo v lasti 60-letnega pokojnega

Kaj se je dogajalo?

Policisti, ki so prvi odšli na kraj, so zavarovali okolico objekta. Aktivirana je bila specialna enota policije, ki je vstopila v objekt in pri tem v notranjosti našla trupla 26-letne ženske, 56-letne ženske in 60-letnega moškega, ki so bili poškodovani s hladnim in strelnim orožjem.

Prav tako je bil najden mrtev 22-letni osumljenec, ki je na podlagi do sedaj zbranih obvestilih storil samomor.

Motiv trojnega umora in samomora še ni znan

Ogleda kraja kaznivega dejanja sta se udeležili tudi preiskovalna sodnica in državna tožilka. Zbiranje obvestil in ogled kraja kaznivega dejanja umora še vedno poteka, motiv za storjeno kaznivo dejanje še ugotavljajo.

Osumljeni do sedaj še ni bil obravnavan za kazniva dejanja, prav tako možje v modrem ne razpolagajo s podatki, da bi bili v družini prisotni spori med člani.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tipicno (nepreverjen)

Takoj smo vedeli da je cistokrvni.

Haja (nepreverjen)

Baje, da je Gašper!

In reply to by tipicno (nepreverjen)

JBT (nepreverjen)

Korona zločini !

Starejše novice