Fotografija je simbolična.
Znane podrobnosti tragične prometne nesreče pri spodnji postaji sedežnice Pisker. Policisti sumijo, da je 72-letnik umrl naravne smrti.

Do nesreče je prišlo na makadamski gozdni cesti izven naselja Lobnica, iz smeri parkirišča pod spodnjo postajo sedežnice Pisker v smeri Ruš. Voznik je pri vožnji po klancu navzdol pri desnem ostrem nepreglednem ovinku brez zaviranja zapeljal naravnost čez vozišče in čez travnato površino, ki je ob levem robu vozišča, nato pa po strmem gozdnem pobočju. Tam je s prednjim desnim delom vozila trčil v manjše drevo, so ugotovili policisti.

Po trčenju je sopotnica v vozilu, ki se v prometni nesreči ni poškodovala, peš odšla v smeri Ruš po pomoč. Voznik je namreč po trčenju ostal v vozilu in ni kazal znakov življenja.

Iz vozila so ga rešili gasilci, kljub oživljanju pa je voznik na kraju nesreče umrl. Zdravnica je odredila sanitarno obdukcijo, saj vidne poškodbe pokojnega ne kažejo na to, da bi umrl zaradi njih. Policisti sumijo, da je med vožnjo morebiti prišlo do naravne smrti voznika.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice