Vir: Twitter profil Promet.si
V naletnem trčenju na avtocesti na območju Celja je umrla ena oseba. Štajerska avtocesta ostaja zaprta in bo tako še nekaj ur.

Celjski policisti so sporočili, da so danes, okoli pol enajstih, bili obveščeni, da je na avtocesti, med izvozoma Celje center in Lopata, v smeri proti Ljubljani, prišlo do naletnega trčenja štirih tovornih vozil. 

V trčenju je ena oseba umrla.

Ogled kraja prometne nesreče še poteka. Avtocesta v smeri proti Ljubljani je med izvozoma Celje Center in Lopata zaprta za ves promet.

Nekaj čez 11. uro pa so bili celjski policisti obveščeni še o naletnem trčenju na avtocesti med Dramljami in počivališčem Zima. 

Po prvih podatkih gre za trčenje treh tovornih vozil.

Tudi na tem odseku je avtocesta zaradi odstranjevanja posledic trčenja v celoti zaprta. Po prvih podatkih v trčenju ni bil nihče huje poškodovan.

Več podatkov o obeh prometnih nesrečah bo znanih kasneje.

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Legionar (nepreverjen)

Kaj pa vzrok ? Pomanjkanje nadzora !

Igorpu (nepreverjen)

Katastrofa, se peljal mimo pred pol ure, zastoj je dlje od slov.konjic, tovornjaki so dobesedno zaprli ac in ne spustijo mimo nobenega avta, kje je tukaj resevani pas ?? Kje je tukaj policija, saj ni cudno da se to dogaja zelo malo uposteva prepoved prehitevanja...sem vsak dan na ac in pp resnici se nisem videl policije ki je ustavila kamion ker je prehiteval, kamione ki prehitevajo pa veckrat dnevno....

Starejše novice