Vir: PGD Slovenj Gradec
24-letni voznik reševalnega vozila je izgubil oblast nad vozilom, ko se je pripetila tragedija ...

Na regionalni cesti pri naselju Vrhe v občini Slovenj Gradec se je sinoči zgodila prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla, poročajo na Generalni policijski upravi.

24-letni voznik reševalnega vozila je vozil po regionalni cesti iz smeri Slovenj Gradca proti Kotljam. Ko je pripeljal do nepreglednega desnega ovinka, je izgubil oblast nad vozilom in pričel drseti na nasprotno smerno vozišče, kjer je čelno trčil v osebni avtomobil, katerega je nasproti pripeljal 26-letni voznik

85-letnik na kraju nesreče umrl

Po trčenju je reševalno vozilo odbilo v levo izven vozišča, kjer je najprej trčilo v obcestni robnik in nato v skalo na travniku, kjer se je prevrnilo na bok.

V prometni nesreči se je kot sopotnik na posteljnem delu v oskrbovalnem prostoru reševalnega vozila hudo poškodoval 85-letni potnik in zaradi poškodb na kraju nesreče umrl. 

V oskrbovalnem prostoru reševalnega vozila sta bila tudi 21-letni reševalec in 75-letni potnik, ki sta bila lahko telesno poškodovana.

Prav tako je bil lahko poškodovan voznik reševalnega vozila, voznik osebnega avtomobila pa je zadobil hude telesne poškodbe.

Trinajsta žrtev prometnih nesreč na tem območju ...

Ogleda kraja prometne nesreče, ki so ga opravili policisti Postaje prometne policije Celje, sta se udeležili preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka.

Zaradi ogleda kraja prometne nesreče in odstranjevanja posledic je bila cesta do pol treh zjutraj zaprta za ves promet.

To je letošnja trinajsta žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Lani v enakem obdobju so v treh prometnih nesrečah umrli štirje ljudje.

Po poročanju Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so posredovali gasilci prostovoljnih gasilskih društev Slovenj Gradec in Sele - Vrhe, ki so zavarovali mesto nesreče, očistili razlite motorne tekočine in s tehničnim posegom rešili eno osebo iz vozila.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Zmago (nepreverjen)

Vcasih so prevazali pacijente, danes ze vozijo potnike, kot avtobus.

božidar (nepreverjen)

VOZI MIŠKO

PuklastiVanč (nepreverjen)

Plačilo dobijo za vsakega pacienta posebaj ... tako bi jih morali tudi voziti ... vsakega posebaj ... tako pa jih vozijo po 3 - 4 skupaj in varajo nas ter državo .... to, da večinoma pacienti na kemoterapijah v neznosnih bolečinah v LJ čakajo, da s terapijami vsi končajo in jih potem skupaj peljejo domov, bi moral zdravstveni minister takoj odstopiti ... in seveda se potem 24. letnemu fanteku mudi domov ... v "life" ... nas pa policija po mestih z radarji lovi za 5 km/h prekoračitve hitrosti ... razumi, kdor more ...

Starejše novice