Slika je simbolična.
V prometni nesreči v Ločici pri Vranskem je umrl motorist.

Celjski policisti so bili nekaj pred 21. uro obveščeni o prometni nesreči v Ločici pri Vranskem, kjer sta trčila motorist in osebno vozilo

Motorist je med vožnjo v celjsko bolnišnico poškodbam podlegel.

Ogled kraja prometne nesreče še poteka, več podatkov o prometni nesreči bodo policisti sporočili po opravljenem ogledu.

To je letos že osma smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje.

Kot so sporočili iz Generalne policijske uprave, je 26-letni voznik tovornega vozila vozil iz smeri Ločice pri Vranskem proti Trojanam in je pričel polkrožno obračati vozilo ter pri tem zapeljal na levo stran smernega vozišča, zaradi česar je v tovorno vozilo trčil 40-letni voznik motornega kolesa

Voznik motornega kolesa je zaradi hudih poškodb umrl med prevozom v bolnišnico. 

Kot sopotnik na motornem kolesu je bil v nesreči udeležen tudi 10-letni otrok, ki ni bil huje telesno poškodovan. Zaradi hudih poškodb je voznik motornega kolesa med prevozom v bolnišnico umrl, mladoletni sopotnik pa se je v prometni nesreči lažje poškodoval. 

26-letnega voznika tovornega vozila bodo zaradi povzročitve prometne nesreče kazensko ovadili, so še sporočili iz Policijske uprave Celje.

Zaradi ogleda kraja prometne nesreče in odstranjevanja posledic je bila regionalna cesta tri ure zaprta za ves promet.

To je letos že osma smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Lani je na celjskem območju v celem letu v prometnih nesrečah umrlo osem ljudi. V enakem obdobju kot letos so lani obravnavali eno smrtno žrtev.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice