Slika je simbolična.
Tragičen začetek praznikov ... Moški je na kraju nesreče umrl, drugi udeleženci pa so telesno poškodovani in so bile z reševalnim vozilom odpeljani v UKC Maribor.

Sinoči se je okoli okoli 23. ure v križišču hitre ceste in Ptujske ceste, v Mariboru zgodila prometna nesreča. V nesreči sta udeleženi dve vozili in štiri osebe. Ena oseba je na kraju nesreče umrla, druge osebe pa so telesno poškodovane in so bile z reševalnim vozilom odpeljane v UKC Maribor, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Kaj se je zgodilo?

68-letni voznik osebnega avtomobila je vozil po Ptujski cesti, iz smeri Tezna proti Tržaški cesti. Ko je pripeljal do semaforiziranega križišča za uvoz na hitro cesto H2, je iz nasprotne smeri levo zavijal 44-letni voznik nasproti vozečega osebnega avtomobila.

Med vozili je prišlo do trčenja, v katerem je bil potnik spredaj desno v osebnem avtomobilu, ki je vozil iz smeri Tržaške ceste, tako hudo telesno poškodovan, da je umrl na kraju nesreče, medtem ko so bili voznik tega vozila in še dva potnika na zadnjem sedežu hudo poškodovani odpeljani v UKC Maribor.

Promet je bil na kraju nesreče zaprt.

Gasilci Gasilske brigade Maribor so zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom iz zvite pločevine rešili ukleščene osebe, odklopili akumulatorje na vozilih in z vpojnim sredstvom posuli iztekle motorne tekočine po vozišču.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice