24-letnika, ki je z nožem na grozovit način ubil dedka, babico in strica, naj bi po poročanju 24ur.com odpeljali na psihiatrijo v Maribor.

Poročali smo, da je 13. junija 24-letnik z nožem na grozovit način ubil dedka, babico in strica.

Po poročanju 24ur.com so danes 24-letnika v policijskem spremstvu privedli na ljubljansko okrožno sodišče, kjer je stopil pred preiskovalnega sodnika.

Sodišče naj bi, po poročanju 24ur.com, 24-letniku odredilo pripor zaradi ponovitvene nevarnosti, in sicer za obdobje enega meseca v Enoti za forenzično psihiatrijo Univerzitetnega kliničnega centra Maribor.

Sodišče osumljencu očita kaznivo dejanje trojnega umora po 1. točki 116. člena KZ-1 oziroma, da je sorodnike umoril »na grozovit ali zahrbten način«, še poroča 24ur.com.

Po poročanju 24ur.com je vodja oddelka za splošno kriminaliteto Policijske uprave Ljubljana Valter Zrinski dejal, da je osumljeni 24-letni moški v soboto z večjim nožem vstopil v stanovanjsko hišo, kjer so se nahajali njegovi ožji sorodniki, stari 81-letna ženska, 74- in 51-letni moški.

Motiv za trojni umor, ki se je zgodil v soboto dopoldne v vasi Škocjan pri Domžalah, še ni znan. 24-letni osumljenec policije se brani z molkom, še poroča 24ur.com.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
saleksandar i… (nepreverjen)

takšne rabimo v maribori
se nas bodo turisti
na daleč izogibovali

Alexx (nepreverjen)

Saj se ne bo prosto sprehajal po Mariboru. Bo pa ja na zaprtem oddelku.

In reply to by saleksandar i… (nepreverjen)

Nogometni navdušenec (nepreverjen)

Groza kaka pošast brezčutna je ta tip...nimaš besed in moriti je znal zdaj pa molči kod grob...😡😡😡

Starejše novice