Policisti so ustavili voznika brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Avtomobila sta bila odvzeta, globa izrečena, podana pa bosta tudi obdolžilna predloga.

Policisti Policijske postaje Rače so ustavili 30-letnega voznika, doma iz okolice Maribora, za katerega so  v postopku ugotovili, da ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,54 mg/l alkohola v krvi, brez tolerance.

Zaradi tega so mu zasegli vozilo, za vožnjo pod vplivom alkohola izrekli globo, za vožnjo brez veljavnega vozniškega dovoljenja pa bodo podali obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Mariboru.

Podobna zgodba tudi v Mariboru …

Mariborski policisti so ustavili 33-letnega Mariborčana, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Nato so opravili tudi preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,49 mg/l, alkohola v krvi, brez tolerance. 

Vozilo so nato zasegli, vozniku pa izrekli globo za vožnjo pod vplivom alkohola, za vožnjo brez veljavnega vozniškega dovoljenja pa bo podan obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Mariboru.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice