Slika je simbolična.
Mariborski policisti so v preteklem dnevu obravnavali več pomembnejših dogodkov.

Policisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor so v času od 5. ure 27. 5. 2023 do 5. ure 28. maja 2023  prejeli 327 klicev, med katerimi je bilo 108 interventnih dogodkov.

Od tega:

  • 16 obvestil s področja kriminalitete,
  • 21 prometnih nesreč, v  šestih prometnih nesrečah se je šest oseb lažje telesno poškodovalo, v ostalih prometnih nesrečah je nastala zgolj gmotna škoda. Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov so zasegli 2 motorni vozili,
  • 24 obvestil v zvezi s kršitvami javnega reda in miru. Od tega 12 kršitev javnega reda na javnem kraju in 12 kršitev v zasebnih prostorih.

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe so imeli v postopku voznika motornega vozila znamke Toyota Rav, ki ga je vozil državljan Gruzije. Po preverjanju številke šasije vozila in prometnega dovoljenja je bilo ugotovljeno, da je vozilo bilo ukradeno v Španiji. Vozilo so zasegli, zoper voznika bodo policisti podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Mariboru.
 
Policisti policijske postaje Maribor II so zaradi kršitve javnega reda in  miru intervenirali v gostinskem lokalu na območju Maribora. Gost je bil vinjen in ni upošteval ukazov policistov. Zaradi zagotovitve javnega reda in miru so policisti odredili pridržanje zoper vinjenega gosta.

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Default (nepreverjen)

Vrucekrvni Dalmatinac

Proti Turkom (nepreverjen)

youtube.com/watch?v=sFW1iCbExsQ&pp=ygUfdMO8cmtpc2NoZSBtYWZpYSBpbiBkZXV0c2NobGFuZA%3D%3D
youtube.com/watch?v=Y-Y6YARB9VQ&t=5s&pp=ygUfdMO8cmtpc2NoZSBtYWZpYSBpbiBkZXV0c2NobGFuZA%3D%3D
novice.svet24/clanek/novice/v-turciji-vsak-steje-glasove-po-svoje

In reply to by Default (nepreverjen)

Copitalisti MAFIA (nepreverjen)

zurnal24/slovenija/crna-kronika/odsla-sredi-nocnega-dela-nasli-so-jo-mrtvo

Starejše novice