Slika je simbolična.
V nakupovalnem središču v Mariboru sta dva mlajša moška odtujila več artiklov in pobegnila. Pri tem je eden od njiju trčil v varnostnico in jo podrl po tleh, drugi pa poškodoval senzor blaga. Policija je delila opisa moških. Ju prepoznate?

Policisti Policijske postaje Maribor II obravnavajo roparsko tatvino, do katere je prišlo včeraj, okrog 12. ure, v nakupovalnem središču v Mariboru

Dva mlajša moška, stara okoli 18 let, sta v trgovini odtujila več artiklov. Ko sta želela oditi iz prodajalne, se je vklopil alarm za iznos neplačanega blaga. To je opazila varnostnica, ki je pristopila do obeh, moška pa sta med postopkom z njo pobegnila, oziroma pričela teči proti izhodu. 

Eden od njiju je med begom trčil v varnostnico, ki je padla po tleh, drugi je trčil v senzor blaga in ga poškodoval. Varnostnica po doslej znanih informacijah ni poškodovana. 

Policisti pa so podali tudi opisa obeh moških. Oba sta normalne postave, eden je visok približno 170 centimetrov, temnih las, oblečen v črno trenirko, črno jakno in obut športne čevlje, drugi pa je visok okoli 180 centimetrov, temnih daljših las, z okroglimi dioptrijskimi očali, oblečen v črno jakno in modro trenirko, obut v športne copate in s sivomodrim nahrbtnikom.

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Simonhh (nepreverjen)

Disti jih poznam pod takim opisom

pohorskisvizec

Je to opis surfića?

Surfeiter (nepreverjen)

Če bi lahko ponovno bil star 18 let, bi prevzel krivdo ... tako pa, pravi Oliver, "mladost prošla, a starosti se žuri" ...

In reply to by pohorskisvizec

Avokado (nepreverjen)

V casu epidemije ste znali vsako osebo na vratih ustavit, preverit osebno izkaznico, danes pa nikigar ? Zakaj ne ce so kraje in goljufije enormne v TC.

Starejše novice