Fotografija je simbolična.
Policisti na območju Policijske uprave Maribor so v zadnjih 24 urah posredovali 74-krat. Obravnavali so tudi nesrečo pri delu in prometno nesrečo.

Mariborski policisti so ponoči obravnavali nesrečo pri delu.

»Med delom na tekočem traku v enem od mariborskih podjetij si je 48-letna ženska poškodovala kazalec desne roke. Hudo telesno poškodbo so ji oskrbeli v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor,« so povedali na Policijski upravi Maribor.

Tuja krivda je izključena, zato bodo policisti pristojnemu tožilstvu podali poročilo.

Vinjen Mariborčan ni upošteval varnostne razdalje

Včeraj okoli 18. ure je 68-letni Mariborčan na Pobreški cesti v Mariboru zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v osebni avtomobil 33-letnega Ljubljančana. V trčenju sta se Ljubljančan in njegov 38-letni sopotnik, doma iz Celja, lahko telesno poškodovala.

»Elektronski alkotest je pokazal, da je imel povzročitelj prometne nesreče v organizmu 0,69 miligramov alkohola na liter. Policisti bodo zoper njega podali obdolžilni predlog,« so razkrili na mariborski policijski upravi.

V mariborskem operativno-komunikacijskem centru so v zadnjih 24 urah prejeli 264 klicev, od tega 74 takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času niso obravnavali nobenega nedovoljenega prehoda državne meje.
 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice