Zgodaj zjutraj, okoli 5. ure, je na počivališču Maribor ob avtocesti A1 Maribor - Šentilj neznanec zbudil italijanska zakonca in jima zlagal, da je z njunim avtomobilom nekaj narobe. Ko sta zapustila vozilo, jima je ukradel gotovino in nakit za kar 10.000

Italijana, stara 50 in 51 let, sta v avtomobilu na počivališču Maribor spala, ko ju je zmotil neznanec in jima s kretnjami nakazal, da je nekaj narobe z njunim vozilom. Oba sta izstopila in odšla do zadnjega dela vozila, medtem pa je neznani storilec skozi priprta vrata odtujil žensko torbico rdeče barve, v kateri je imela oškodovanka večjo vsoto gotovine ter več kosov zlatega nakita, zlato žensko uro, potni list in osebno izkaznico, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Po dejanju se je neznani storilec s počivališča odpeljal z neznanim vozilom črne barve, ki ga je parkiral pred vozilom oškodovancev. Skupna materialna škoda znaša okoli 10.000 evrov.

Neznani predrznež je moški, star od 40 do 45 let, visok okoli 190 centimetrov, svetlih blond las, temnejše polti, močnejše postave, oblečen v rumeno majico in modre jeans hlače.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice