Tik čez mejo se je na avstrijskih cestah v jutranjih urah zgodila prometna nesreča, v kateri sta dve osebi utrpeli hude poškodbe. Ena izmed poškodovanih je slovenska delavka, ki se je vračala domov iz dela.

V avstrijskem kraju Suhi mlin (Minihof-Liebau), nekaj kilometrov od slovensko-avstrijske meje, se je danes zjutraj zgodila prometna nesreča s čelnim trčenjem, v kateri je bila hudo poškodovana Slovenka, ki pa je izven življenjske nevarnosti.

V čelnem trčenju osebnih vozil v okraju Jennersdorf sta bili težko poškodovani dve osebi, so pojasnili avstrijski policisti. Poškodovanki, ena je slovenska, druga pa avstrijska državljanka, so s helikopterjem prepeljali v bolnišnico v Feldbachu.

Slovenka se je sicer vračala proti domu z dela v Avstriji.

Na kraj nesreče so prispela tri gasilska vozila, prav tako rešilci in policija. Druge okoliščine nesreče zaenkrat še niso znane.

Do nesreče je prišlo le slab kilometer od kraja, kjer se je decembra lani zgodila tragična prometna nesreča, v kateri sta hudo trčila slovenski avtobus in avtomobil, pri čemer sta umrla dva Slovenca.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice