Slika je simbolična.
Mariborski operativno komunikacijski center je v zadnjem dnevu prejel 215 klicev, kar 70 klicev je bilo takšnih, da je morala posredovati policija.

V zadnjem dnevu so policisti Policijske uprave Maribor obravnavali deset kaznivih dejanj, tri prometne nesreče z gmotno škodo, dve prometni nesreči z lažjimi poškodbami, dve povoženji divjadi, dva zasega vozil, dvanajst prijav kršenja javnega reda in miru, en požar in eno nesrečo na smučišču. 

V požaru za kar 35 tisoč evrov gmotne škode

Policisti so bili sinoči, po 18.00, obveščeni o požaru v stanovanjski hiši v Gradišču na Kozjaku. Po informacijah Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so požar pogasili gasilci Prostovoljnih gasilskih društev Selnica ob Dravi, Slemen in Kapla

Po nestrokovni oceni je nastalo za 35.000 evrov materialne škode, saj je ostrešje uničeno.

Mariborski policisti bodo danes opravili ogled kraja požara, prve ugotovitve pa kažejo, da je zagorelo v dimniku, od tam pa se je požar razširil na izolacijo in ostrešje. 

Kar dva zasega vozil, ker voznika nista imela veljavnih vozniških dovoljenj

Na Ptujski cesti v Mariboru so policisti v preteklem dnevu zasegli osebno vozilo, ker je 51-letnik vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. 

Istemu vozniku so odvzeli tudi registrski tablici in izdali plačilni nalog, saj je vozilu potekla veljavnost registracije za več kot trideset dni. V organizmu je imel tudi 0,77 miligramov alkohola na liter izdihanega zraka. 

Nekoliko kasneje so vozilo zasegli še drugemu vozniku. Tokrat na Geršakovi ulici v Mariboru. Osebni avtomobil so zasegli 44-letniku, saj je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. 

Vozilu je obenem potekla veljavnost registracije, zato so mu odvzeli tudi registrski tablici. 

Za nameček je alkotest pokazal, da je imel v organizmu 0,35 miligramov alkohola na liter izdihanega zraka.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice