Trener in soigralci pokojnih nogometašev dan po nesreči na prizorišču tragedije ...
Mineva tretja obletnica tragične smrti dveh mladih mariborskih nogometašev.

Minevajo tri leta od tragedije, v kateri sta ugasnili življenji dveh nogometašev Mariborove B ekipe. Življenje sta izgubila Damjan Marjanović in Zoran Baljak. Damjan je komaj dopolnil 20 let, Zoran ni dočakal 21. rojstnega dneva. 

Hudo nesrečo sta preživela Ljubomir Moravac in Žiga Lipušček, ki pa jo je skorajda po čudežu odnesel brez hujših posledic.

»Udarilo je kot strela z jasnega in ustavilo življenje v vijol’čnem svetu. Šok, solze, tisoče vprašanj, zakaj... Kruta usoda je posegla v najhujši obliki in nam odvzela člana vijol’čna družine,« so se lani ob obletnici nesreče spominjali v vijoličastem klubu.

Spomnimo. 2. avgusta 2016 so mladi nogometaši B ekipe Nogometnega kluba Maribora na Tržaški cesti prevozili rdečo luč in povzročili prometno nesrečo, v kateri sta življenje izgubila dva mlada upa slovenskega nogometa, eden je bil v nesreči težje poškodovan, eden pa lažje.

»Vključeval sem se na glavno cesto, pogledal sem levo in desno, ko je naenkrat nekaj švignilo mimo. Obsedel sem za volanom. Tisti hip mi je šlo skozi glavo, zdaj sem videl življenje, zdaj ga ni več,« je po nesreči za Večer povedal očividec.  

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice