Policija je potrdila, da je v včerajšnjem spopadu umrl 26-letni fant iz območja Mestne občine Murska Sobota. Kaj so še razkrili?

Policisti Policijske uprave Murska Sobota so pred nekaj trenutki stopili pred novinarje in znova pojasnili, da so bili včeraj, ob 18.30, obveščeni o sumu kaznivega dejanja zoper življenje in telo na območju centra Murske Sobote, v katerem je bila med pretepom poškodovana ena oseba.

Moški, ki je bil huje poškodovan, je kmalu zatem zaradi poškodb na kraju umrl. Policisti in kriminalisti so kraj takoj zavarovali in pričeli z izvajanjem prvih nujnih ukrepov za izsleditev storilca.

Drugega udeleženca obračuna so izsledili kmalu za tem: »Malo pred 19. uro je bil v Murski Soboti izsleden drugi udeleženec, ki je bil zaradi poškodb odpeljan v bolnišnico.«

Po prvih informacijah je osumljenec 48-letni državljan Bosne in Hercegovine, ki začasno biva na območju Slovenije. 

Policija: Motiv ni znan

Po doslej znanih obvestilih je osumljenec v stanovanjskem bloku na Slomškovi ulici z ostrim predmetom huje poškodoval 26-letnega oškodovanca, nato pa je s kraja peš pobegnil. 

Moški z območja Upravne enote Murska Sobota je bil huje poškodovan in je kmalu za tem zaradi poškodb na kraju umrl.

Policisti in kriminalisti so kraj takoj zavarovali in začeli z iskanjem storilca, ki je bil po izsleditvi zaradi poškodb odpeljan v bolnišnico. Ogleda kraja dejanja sta se udeležili preiskovalna sodnica in državna tožilka.

»Motiv za dejanje doslej ni znan, intenzivna kriminalistična preiskava še traja, policija še vedno zbira obvestila o vseh okoliščinah,« je dejala Suzana Rauš, predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave Murska Sobota.

48-letnega osumljenega še niso obravnavali za prekrške ali kazniva dejanja z znaki nasilja.

Prva smrtna žrtev 26-letnik iz območja Mestne občine Murska Sobota

Kot smo danes dopoldne že razkrili na Sobotainfo, je 26-letni fant, ki je izgubil življenje, iz območja Mestne občine Murska Sobota.

Govorice so, da naj bi do spora prišlo v pekarni, posredi pa naj bi bile celo droge. Policija nobene od te informacij doslej ni potrdila.

Kakšno je zdravstveno stanje drugega udeleženega v krvavem obračunu?

Čeprav so danes po Murski Soboti zaokrožile govorice, da je umrl tudi drugi udeleženec v pretepu, to ne drži, je za Sobotainfo potrdila policija.

V Splošni bolnišnici Murska Sobota je bil 48-letnik obravnavan v urgentnem centru, so potrdili v bolnišnici in dodali: »Izkazale so se potrebe po nadaljnjem zdravljenju, zato je bil po stabilizaciji zdravstvenega stanja prepeljan v Univerzitetni klinični center Maribor.«

Za več informacij smo se obrnili tudi na Univerzitetni klinični center Maribor, kjer pa so nam odvrnili le, da nam na podlagi zakona o pacientovih pravicah in zakona o varovanju osebnih podatkov tovrstnih podatkov ne morejo posredovati.

Komentarji (17)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Leka (nepreverjen)

Ali je res pomembno tolikokrat omenjati ,da je bil storilec iz BiH ? Nimamo dovolj morilcev Slovencev ? Morilec je morilec !

Surfeiter (nepreverjen)

da ga ja ne bodo v bolnici zamenjali
Mrtvega zdravili
in na živem delali obdukcijo
sedaj je svoboda
sedaj lahko delamo kar hočemo

In reply to by Leka (nepreverjen)

Tanja flasskon (nepreverjen)

jaz imam pa rada bosance

In reply to by Surfeiter (nepreverjen)

Urška zabuhla (nepreverjen)

kuzla

In reply to by Tanja flasskon (nepreverjen)

Zujo Hum (nepreverjen)

ni fer obtožiti nekoga iz BIH! mogoče je o njem lagal policajem in ga ovadil za nekaj kar sploh se ni zgodilo. lohk da mu je ukradu v ljubljani audi A8! mogoče mu je preluknu nove gume na avtu?

Ada (nepreverjen)

Ne bluzi. Lahko je.....karkoli je bilo še človeka ne ubije. Če je iz BiH se ga pa ne sme obtožiti ali kaj.....adijo pamet

In reply to by Zujo Hum (nepreverjen)

Pujsa Pepa (nepreverjen)

bosanci imajo odbrezane

In reply to by Ada (nepreverjen)

Default (nepreverjen)

Zato SD vlaci balkanare k nam, da tukaj morijo slovenske drzevljane.

3a (nepreverjen)

Ni problem, da jih SD vlači sem, problem je, da jih iz dneva v dan kvari SDS in rezultati so tu!?

In reply to by Default (nepreverjen)

štefan lovac (nepreverjen)

samo res ni fer takoj obtožit bosance. lahko da sta se poznala in je en začel lagati ter ga opehariti za denar. dandanes jih veliko laže in laže in se tako misli izvlečti iz godlje. samo tako zgleda negre skozi

Dalibor Zmajić (nepreverjen)

kva pa če je tale lagal in trosil okoli laži vsem? lohko da je lagal in lagal... dvignilo mu dekl....

Urška zabuhla (nepreverjen)

kila kruha već

MALI TONA (nepreverjen)

izmeček čefurski

Miki Mali (nepreverjen)

Govorice da so posredi droge ne držijo, posredi so mamila.

avokado (nepreverjen)

Žalostno, da ste moški postali tako agresivni !

Srbosjek (nepreverjen)

Vsi bosanci so morilci. To Jim je ostalo od vojne... zato varnostna razdalja vsaj 200 km.

BETFLIXSUPERVIP (nepreverjen)

เบทฟิก28 นำความโชคดีของท่านมาลงกับ สล็อตออนไลน์ของเราสิ betflixsupervip ด้วยเกมที่หลากหลายให้เล่น แนวเกมส์ที่สนุก พร้อมที่จะบริการลูกค้าทุกท่านให้ไปได้ไกลที่สุด แตกล้านจ่ายล้าน แน่นอนมั่นใจที่นี่ที่เดียว betflixsupervip.com

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice