Mariborski kriminalisti so razkrili prve podrobnosti jutranje tragedije na Pobrežju, v kateri je umrla 38-letnica, poškodovana pa je še njena mati.

Pomočnik vodje mariborskih kriminalistov Andrej Kolbl je povedal, da obravnavajo umor in poskus umora. Policisti so bili o tragediji obveščeni zjutraj ob 6.45. Reševalci na kraju zločina 38-letnici niso mogli več pomagati, saj je umrla na kraju tragedije. Poškodovano 58-letnico pa so odpeljali v bolnišnico.

Na kraju dogodka so kriminalisti prijeli 38-letnico, ki je osumljena umora in poskusa umora. Kriminalisti še vedno opravljajo ogled prizorišča zločina, potrdili pa so, da so vse tri vpletene ženske sorodstveno povezane. Drugih podrobnosti pa za zdaj še ne razkrivajo.

Kot smo poročali sta umrla in pridržana ženska sestri dvojčici, v bolnišnico pa je bila s poškodbami prepeljana njuna mati. Umrla 38-letnica je umrla zaradi vbodnih ran. Tudi pridržana 38-letnica naj bi bila po informacijah pomočnika vodje mariborskih kriminalistov poškodovana.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

djoko te v oko (nepreverjen)

in ravno za dan žena,,pa lahko bi to storila baba neumna ,A ni mogla počakat na dan OF to je 27 aprila, Ne ona mora neumnost učinit za 8 marec,,,
Bolj kot razmišljam bolj mi gre v vid varianta, da je baba morilka bla po poklicu učiteljica,,Sem zadnjič bral da je ena učiteljica premikastila dva nedolžna fantiča , tak da za povedati ni blo,,Ravnatelj tupi pa ništa,,Veste učitelji so težke siledjije

Starejše novice