V središču Splitu sta bili danes popoldne v streljanju ubite tri osebe, je sporočila splitska policija, ki je storilca dlje časa iskala. Prebivalce mesta so pozvali, naj ostanejo doma. Naposled so storilca vendarle prijeli.

Do streljanja je prišlo okoli 15.35. Po prvih podatkih je bil strelec moški, ki je oborožen in oblečen v črno, nahajal naj bi se na Marjanu. Policija je prebivalce na območju pozvala, naj ostanejo doma in če opazijo osumljenca, naj takoj pokličejo policijo. Dodali so, da so vse razpoložljive policijske sile na terenu, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina.

Po neuradnih podatkih Hine naj bi storilec streljal na moške, ki so nadlegovali njegovega brata.

Časnik Slobodna Dalmacija opozarja, da je moški oborožen s kalašnikovko. Spletni portal 24.sata je objavil fotografijo moškega s puško v roki. Jutarnji list je poročal, da je do streljanja prišlo na dveh krajih v središču mesta.

Po poročanju medijev naj bi bila ubita dva moška, strelec pa naj bi nanju streljal z motorja. V bolnišnici je umrla tudi tretja žrtev. V bližnjem lokalu so priče povedale, da so slišali rafale.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Navijac (nepreverjen)

Cudi me da v regiji in tudi pri nas se ni vec tega saj organi ne naredijo svoj del posla tako od policije do tozilstva in sodisca!?!

Starejše novice