Slovenijo je včeraj pretresla huda nesreča, ko je na južni ljubljanski obvoznici pred predorom Golovec, v smeri Štajerske, življenje izgubil voznik tovornega vozila.

Prometna nesreča se je zgodila včeraj malo po 8. uri, ko je osebno osebno vozilo v levem preglednem ovinku na mokri cesti zaneslo na desno, pri čemer je trčilo v tovorno vozilo.

Voznik tovornega vozila je skušal reševati položaj tako, da je zapeljal desno na odstavni pas, pri čemer pa je tovorno vozilo trčilo v obe varovalni ograji in se prevrnilo čez. Padlo je okoli 20 metrov globoko v globel pod viaduktom, pri čemer je voznik umrl ukleščen v kabino.

Umrli je bil 53-letni državljan Madžarske, voznik osebnega vozila pa je 40-letni Slovenec.

Voznik osebnega vozila v krvi ni imel alkohola ali drugih prepovedanih substanc, v nesreči pa tudi ni bil poškodovan. V cisterni tovornega vozila ni bilo nevarnih snovi, je pa nastala večja materialna škoda. Poškodovano je bilo še eno vozilo, na katerega so padli deli cestne infrastrukture.

Darsove nadzorne kamere so ujele posnetek te grozovite nesreče, ki je pricurljal v javnost in ga objavljamo v priloženem posnetku.

Pozor, ni za občutljive!

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice