Za zdaj še neznani vlomilci so v isti noči vlomili v prostore avtopralnic v Europarku in Qlandii. Odnesli manjšo vsoto denarja.

Po naših informacijah je v noči s četrtka na petek prišlo do vlomov v avtopralnici tako v Europarku kot Qlandii. Vloma je za Mariborinfo potrdil Bojan Kitel iz Policijske uprave Maribor, ki je dodal, da primera še obravnavajo.

Vlomili skozi luknjo, odnesli 100 evrov

Neznanci so skušali vlomiti v prostore avtopralnice v nakupovalnem središču Qlandia, a bili pri tem najprej neuspešni. Eden izmed vlomilcev naj bi nato iznajdljivo našel luknjo, skozi katero se je prebil v notranjost pisarn in iz blagajne odnesel okoli 100 evrov.

Kdo so zamaskiranci?

Do vloma je prišlo tudi v nakupovalnem središču Europark. Kot je razvidno iz videoposnetka, ki ga je na družbenem omrežju Facebook objavila avtopralnica v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije, je skupina štirih zamaskirancev okoli 1. ure ponoči postopala okrog avtopralnice. V nadaljevanju svojega podviga so vlomili v notranjost poslovnih prostorov in odnesli manjšo vsoto gotovine. Neznance še vedno iščejo.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice