Slika je simbolična
Mariborski policisti so včeraj obravnavali tri prometne nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami in eno, v kateri je bil udeleženec huje poškodovan.

Včeraj okoli poldneva je 29-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti vožnje v Zrkovcih trčil v drog javne razsvetljave. Ob tem se je lažje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom  so ga prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor.

Policisti so mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal, da je imel  v  organizmu 1,57 miligramov alkohola na liter izdihanega zraka. Zoper njega bodo pristojnemu sodišču podali obdolžilni predlog.

Kolesar se je huje telesno poškodoval

Včeraj popoldan je 59-letni kolesar peljal po klancu navzdol iz smeri Štrekljeve ulice proti Pobrežju v Mariboru. Med tem je zavrl in padel. Hudo telesno poškodovanega so prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor. Policisti vse okoliščine prometne nesreče še preverjajo.

Ustavili pijanega voznika

Včeraj popoldan so policisti na Ljubljanski ulici v Mariboru ustavili voznika osebnega avtomobila, ki  mu je elektronski indikator alkohola pokazal, da je imel v organizmu 1,08 miligramov alkohola na liter izdihanega zraka. Policisti bodo zoper njega pristojnemu sodišču podali obdolžilni predlog.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
vladi (nepreverjen)

Obtoženi; kako je prišlo do nesreče po vašem prepričanju?
Gospod sodnik, lahko vam povem le to:vozil sem pravilno,pa je prišel svetilni steber z vso hitrostjo prti meni!

Starejše novice