Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov zadnjega dne na območju Policijske postaje Ormož.

Včeraj, 4. avgusta, ob 21.40 je policijska patrulja imela v postopku voznika osebnega avtomobila. V postopku je vozniku odredila preizkus alkoholiziranosti, rezultat je pokazal 0,63 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka.

V nadaljevanju so policisti ugotovili, da se je voznik v postopku izkazal z neveljavnim vozniškim dovoljenjem in da je vozilo v cestnem prometu vozil po poteku veljavnosti prometnega dovoljenja.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so vozniku odredili pridrižanje na policijski postaji, mu proti potrdilu odvzeli vozniško dovoljenje in registrski tablici vozila ter mu vozilo zasegli. Zoper voznika bodo na okrajno sodišče podali predlog za uvedbo postopka o prekršku za vse ugotovljene kršitve.

Včeraj ob 10.15 so ormoški policisti prijeli tri državljane Afganistana, ki so ilegalno vstopili v Slovenijo. Po končanih postopkih bodo tujce vrnili v Republiko Hrvaško, od koder so prišli.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Blondinka in p… (nepreverjen)

skandal24 si/ljudje/maja-opisala-kaj-sta-ji-na-avtocesti-naredila-policista ... policaj pregleda vozilo… pogleda blondinko-super baba…malce pomisli potem pa odpre zadrgo in ga pomoli skozi okno pred blondinkino glavo
blondinka se počasi obrne :Joooj pa ne že spet alkotest.

Starejše novice