Slika je simbolična.
V preteklem dnevu so ormoški policisti obravnavali več pomembnejših dogodkov.

Ormoške policiste je oškodovanka včeraj, 10. maja, ob 7.13, obvestila, da ji je neznani storilec v katastrski občini Jastrebci odstranil dva mejna kamna iz zemljiško katastrske občine. 

Nekoliko kasneje, ob 8.51, so bili obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo v naselju Vitan. Voznik šolskega avtobusa je namreč pri premiku vozila zadel v streho tam postavljenega avtobusnega nadstreška ter poškodoval avtobus in nadstrešek. 

Odrejen in opravljen je bil preizkus alkoholiziranosti, katerega rezultat je bil pozitiven. Začasno so mu odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in vročili plačilni nalog. 

Popoldne, ob 17.00, je pošteni najditelj na policijsko postajo prinesel brezrokavnik in denarnico, ki jo je našel ležati na Novakovi cesti v Ormožu. Le pol ure kasneje je oboje prevzel lastnik. 

Kasneje, ob 20.33, so vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeli vozniško dovoljenje, saj je vozil pod vplivom alkohola. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog. 

V nočnih urah, ob 22.20, so vozniku osebnega avtomobila odvzeli vozniško dovoljenje, saj je vozil pod vplivom alkohola. Vozniško dovoljenje bodo skupaj z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice