Slika je simbolična.
Mariborski policisti prosijo za pomoč pri razjasnitvi okoliščin treh prometnih nesreč.

13. septembra, ob približno 14.20, se je v križišču Strossmayerjeve ulice in Smetanove ulice v Mariboru, v bližini naslova Strossmayerjeva ulica 8, zgodila prometna nesreča z telesno poškodbo.

V nesreči je neznani voznik osebnega avtomobila v sivi barvi trčil v peško. 

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče policisti naprošajo voznika osebnega avtomobila in morebitne očividce, da se zglasijo na Policijski postaji Maribor I ali pokličejo na telefonsko številko 02 220 86 30 oziroma 113.

V nesreči poškodovana kolesarka

V ponedeljek, 13. septembra, se je ob 7.15 na Pušnikovi ulici v Mariboru, pripetila prometna nesreča, v kateri je bila udeležena kolesarka in voznik osebnega avtomobila. 

Kolesarka je v nesreči utrpela lahke telesne poškodbe.

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče policisti naprošajo morebitne očividce in voznika črnega osebnega avtomobila, ki je trčil v kolesarko, da pokličejo na interventno številko policije 113.

Dan pred tem trčenje dveh avtomobilov

V nedeljo, 12. septembra, se je ob 17.30 na regionalni cesti v naselju Loka v smeri Rošnje zgodila prometna nesreča med voznico osebnega avtomobila znamke Škoda Octavia sive barve in neznanim voznikom neznanega osebnega avtomobila rdeče barve.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti naprošajo udeleženca in morebitne očividce prometne nesreče, da pokličejo na interventno številko policije 113.

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Maligan (nepreverjen)

Policija in redarji so krivci za nesreče v mestu saj ne izvajajo preventivnega nadzora ! Kje imajo kolesa ki smo jih davkoplačevalci kupili redarstvu in policiji ?

pohorskisvizec

Čudno, čudno.....

Starejše novice