Voznik je trčil v ograjo mariborskega vrtca, jo podrl in se ustavil šele pri igralih.

Minuli petek se je okoli 16.30 pri enoti Vrtca Jadvige Golež Maribor na Betnavski cesti se je pripetila prometna nesreča. Na igrišče vrtca je namreč skozi živo mejo zapeljal avtomobil. Po besedah Mirana Šadla, tiskovnega predstavnika Policijske uprave Maribor, je šlo za nesrečo brez telesnih poškodb, do nezgode pa je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti. 38-letna voznica, ki je prihajala iz Metelkove ulice, je izsilila prednost drugemu vozniku, ki je pripeljal po prednostni Betnavski cesti.

Voznik je z izogibanjem skušal preprečiti trčenje in posledično trčil v ograjo Vrtca Jadvige Golež, jo podrl in se ustavil šele pri igralih, ki stojijo na dvorišču prej omenjenega vrtca.

Policisti so pri obeh udeležencih takoj preverili prisotnost alkohola ali drog, vendar so bili pri obeh izidi negativni.

Šadl je ob tem še dejal, da so se sprva pojavila namigovanja o objestni vožnji, vendar so po zaključeni preiskavi policisti to možnost zavrnili. Ukrep policije zoper povzročiteljico nezgode je plačilni nalog.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice