Slika je simbolična.
Ljubljanski policisti so minuli konec tedna prejeli informacijo, da naj bi v enem izmed gostinskih lokalov na območju Ljubljane nahajalo več ljudi, lokal pa da kljub prepovedi obratuje.

Policisti so ob prihodu na kraj pred lokalom opazili več oseb, ki so se nato skrile v lokalu, lastnik pa je policistom zatrjeval, da lokal ne obratuje.

Z zbiranjem obvestil in opravljeno kontrolo je bilo ugotovljeno, da se v skladiščnem prostoru lokala (dva krat dva metra) nahaja trinajst oseb, ki so pred tem v lokalu pili in bili postreženi kljub prepovedi obratovanja lokala in prepovedi druženja.

Zaradi kršitve odloka o začasni prepovedi ponujanja blaga in storitev potrošnikom v Sloveniji in storitve prekrška po zakonu o nalezljivih boleznih bo zoper lastnika lokala podan predlog za uvedbo postopka o prekršku na zdravstveni inšpektorat.

Prav tako bodo izvedeni prekrškovni postopki za vseh 13 oseb, ki so se nahajale v lokalu, pri tem pa med nedovoljenim druženjem niso uporabljali zaščitnih mask.

Gre za osebe stare od 24 do 69 let, med njimi pa je bil
tudi 17-letnik. Ena od oseb je se pri postopku nedostojno vedla do policistov, ki v tem primeru vodijo prekrškovni postopek zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

Takšno ravnanje tako lastnika lokala, kot tudi vseh oseb, ki so se nahajale v lokalu je neodgovorno. Ponovno pozivamo vse, naj se ravnajo skladno z vladnimi ukrepi za zajezitev bolezni COVID-19, ter z nespametnim ravnanjem
ne ogrožajo svojega ali zdravja drugih ljudi.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Default (nepreverjen)

Cefuri izigravajo zakone

Kuj nekdo (nepreverjen)

Kje je ta kafič, da gremo na pivo?

Zasebno in zav… (nepreverjen)

Credit and financing to individuals
Hello we offer loans to individuals who need it. We make loans from 5,000 € to 10,000,000 € at a rate of 3% per month so if you are interested please send us an email. E-mail: [email protected]
Hi

mislimmmm (nepreverjen)

kakšni prassci so te tožibabe! fujj!

SLO (nepreverjen)

Samo jim treba dosledno pisat kazni in ves izkupiček razdeliti podjetjem, ki zaradi takšnih kretenov trpijo izgube!

Starejše novice