Slika je simbolična (foto: PGD Ljutomer).
Danes malo po 5. uri je na pomurski avtocesti, malo pred Vučjo vasjo iz smeri Maribora v smeri Murske Sobote, prišlo do prometne nesreče med tovornim vozilom in osebnim avtomobilom.

Soboški policisti so ugotovili, da je voznik tovornega vozila, državljan Madžarske danes zjutraj zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del zaustavljenega osebnega avtomobila s priklopnikom, s katerim se je zaradi okvare na voznem pasu ustavil državljan Bolgarije.

V času trka sedel v avtomobilu

Ustavljeno vozilo je bilo pravilno označeno s trikotnikom.

Voznik osebnega avtomobila se je v trenutku trčenja nahajal v vozilu. Po trčenju je priklopno vozilo z naloženim manjšim tovornim vozilom odbilo v zaščitno ograjo. Voznik osebnega avtomobila je bil v nesreči lažje telesno poškodovan.

Na vozilih in objektih je nastalo za okrog 25 tisoč evrov materialne škode. Vozniku tovornega vozila je bil izdan plačilni nalog.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mariborčanpepe (nepreverjen)

Pomurska AVTOCESTA?!? Brez odstavnega pasu? To ni avtocesta in ne vem kako lahko kasirajo cestnino za to cesto..,in koliko nesreč se dogaja ker kamion ali drugo vozilo ob okvari se nima kam umaknit? Edinstvena AVTOCESTA v evropi..odgovarja tako nihče ne

Starejše novice