Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov zadnjega dne na območju Policijske postaje Maribor.

Alkoholizirani vozniki

Včeraj, ob 15.15 so policisti v Zavrču ustavili voznika osebnega avtomobila. Elektronski indikator je pokazal, da je imel v organizmu 1,01 mg/l alkohola. Kršitelja so pridržali do streznitve.

Zvečer, malo pred 21. uro so v Spodnjih Hočah ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je imel v organizmu 0,85 mg/l alkohola. Ker si je uredil nadomestni prevoz ga policisti niso pridržali.

Sinoči, nekaj po 23. uri so policisti v Slovenski Bistrici ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je imel v organizmu 0,58 mg/l alkohola. Tudi njega so pridržali do streznitve.

Požar večstanovanjske hiše

Danes ob 0.13 so bili policisti obveščeni o požaru, ki je izbruhnil v večstanovanjski hiši v Slovenski Bistrici. Policisti in gasilci so evakuirali stanovalce, eno osebo pa so morali zaradi vdihovanja dima prepeljati v UKC Maribor.

Požar so pogasili gasilci, materialna škoda pa še ni dokončno ocenjena, po dosedanjih podatkih  po nestrokovni oceni znaša okoli 20.000 evrov. Policisti in kriminalisti požar še preiskujejo, zato več informacij zaenkrat ni na voljo.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice