Kot je za Mariborinfo potrdila tiskovna predstavnica Policijske uprave Maribor Anita Kovačič Čelofiga, je včeraj pozno popoldne v Mariboru prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena kolesar in visoko noseča ženska

»Policisti Postaje prometne policije Maribor so včeraj popoldne obravnavali prometno nesrečo II. kategorije, v kateri sta bila udeležena kolesar in peška,« so zapisali mariborski policisti.

Po besedah Policijske uprave Maribor je šlo za prometno nesrečo druge kategorije, to pomeni, da sta udeleženca, na srečo, utrpela zgolj lažje poškodbe. 

A po poročanju Ekipa24 ima zgodba heroja iz nogometnih vrst, ki ga štajerska prestolnica dobro pozna. Blizu prizorišča nesreče, Pohorske kavarne, se je namreč prav tedaj sprehajal zdajšnji nogometaš Triglava in legenda vijoličastih Aleš Mertelj.

Mertelj je s soprogo zagledal prizor dveh udeležencev nesreče na cesti in je po poročanju Ekipa24 brez pomisleka obema - kolesarju in nosečnici, ki naj bi pričakovala dvojčke - priskočil na pomoč.

Priskrbel naj bi obkladke, obrisal kri s kolesarja in z obema ponesrečencema počakal na kraju nesreče do prihoda reševalcev. 

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kritik (nepreverjen)

Pri Pohorski kavarni je pločnik ,kjer ni dovoljena vožnja s kolesi v kolikor je bila gospa na pločniku . Tam je ob lepem vremenu množica otrok ,ki čakajo na sladoled zato je možnost nesreč velika .

Očiiviideec (nepreverjen)

Žalostno, da se ne omeni tistih,ki so poskodovancema dejansko pomagali...

Vojkovojko (nepreverjen)

Jojojoj...kreteni butasti novinarji...a ji je s picke tudi obrisal smrkelj..

Starejše novice