V Univerzitetnem kliničnem centru Maribor so potrdili, da je kolesar umrl naravne smrti.

8. februarja smo poročali, da je na Ulici Lackove čete v Račah padel 49-letni kolesar, ki so ga reševalci na kraju nesreče oživljali. Kolesar je kasneje umrl v Univerzitetnem kliničnem centru.

Policisti so opravili ogled kraja prometne nesreče in ugotovili, da je bil kolesar v nesreči udeležen sam. Okoliščine na kraju prometne nesreče so že takrat kazale na to, da je moški padel zaradi nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja.

V Univerzitetnem kliničnem centru Maribor potrdili, da je kolesar umrl naravne smrti

Policisti so nesrečo najprej obravnavali kot prometno nesrečo četrte kategorije – torej kot prometno nesrečo, pri kateri je kdo umrl ali je zaradi posledic nesreče umrl v tridesetih dneh po nesreči.

Izsledki obdukcije so pokazali, da je moški umrl naravne smrti in ne zaradi poškodb, ki jih je dobil ob padcu. Zaradi novih podatkov o vzroku smrti, policisti nesreče več ne obravnavajo kot prometno nesrečo četrte kategorije.

»V letošnjem letu se je na območju Policijske uprave Maribor zgodila ena prometna nesreča IV. kategorije, v kateri je ena oseba umrla. V enakem obdobju lanskega leta smo obravnavali dve taki prometni nesreči, v katerih sta umrli dve osebi,« so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kritik (nepreverjen)

Vzrok smrti je bil zastoj srca ,posledica pa padec s kolesa . Tako bi morali zapisati .

Starejše novice