Fotografija je simbolična.
V prometni nesreči, ki se je zgodila včeraj nekaj pred poldnevom, sta umrla dva motorista, voznik osebnega avtomobila lažje poškodovan.

Prometna nesreča se je zgodila na regionalni cesti izven naselja Stranice. V njej so bili udeleženi trije motoristi in voznik osebnega vozila.

74-letni voznik osebnega vozila, doma z območja Policijske postaje Slovenske Konjice, ki je vozil iz smeri Slovenskih Konjic proti Vojniku, je iz neznanega razloga zapeljal na nasprotno smerno vozišče, po katerem je pravilno, v  koloni, vozilo osem motoristov. Voznik osebnega vozila je trčil v prednji del motornega kolesa, ki ga je vozil 62-letni voznik doma z območja Kranja. Ta je poškodbam na kraju podlegel. V vozilo 74-letnika sta nato trčila še motorista stara 61 in 69 let. 61-letni motorist je na kraju nesreče umrl. 69-letni voznik motornega kolesa se je v trčenju lažje poškodoval. Lažje se je v prometni nesreči poškodoval tudi 74-letni voznik osebnega vozila.

Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila cesta na tem odseku tri ure zaprta za ves promet, so sporočili iz Policijske uprave Celje.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice