Zvezdnika 2Cellos sta objavila povsem nov videospot za pesem »Eye of the Tiger«, obdelavo kultne teme iz filma Rocky III, nominirana pa sta tudi za prestižno nagrado. Ju bomo poleti lahko spremljali tudi v Mariboru?

Svetovno priznana glasbenika, ki sta najbolj dinamičen in inštrumentalni duet, sta objavila povsem novo pesem »Eye of the Tiger«. Pesem v originalu izvaja skupina Survivor, Luka Šulić in Stjepan Hauser pa sta poskrbela, da obdelava na violončelih zveni močno, prepričljivo in energično! Dvoboj na violončelih je posnet v eni od puljskih garaž, v krogu prijateljev in rivalov.

»Sva najboljša prijatelja, a tudi najboljša tekmeca! Vedno se trudiva premakniti meje v zmogljivosti violončel, tokrat pa je to postalo osebno – violončeli nista preživali!« sporočata 2Cellos.

V igri za Zasedbo leta, za koncert v Kopru prodanih že več kot 10 tisoč kart

Delo čelistov pa je dobilo novo potrditev, minuli teden sta bila namreč nominirana za prestižno nagrado Zasedba leta – Classic Brit Awards, za katero se vsako leto potegujejo največji svetovni izvajalci in avtorji klasične in crossover glasbe.

Za veliki koncert zvezdnikov na prostem v Kopru na stadionu Bonifika, 29. junija, je bilo doslej prodanih že več kot 10.000 vstopnic. Vstopnice za težko pričakovani ekskluzivni veliki open air koncert so na voljo na www.eventim.si in vseh Eventimovih prodajnih mestih.

Prihajata tudi v Maribor?

Zvezdnika pa sta na družbenem omrežju namignila, da bi lahko letos nastopila tudi na Štajerskem. Bosta 2Cellos nastopila celo na Festivalu Lent? Po kanadski in evropski turneji, ki se zaključuje 15. junija s koncertom v Bratislavi, je namreč naslednji koncert napovedan šele 29. junija v Kopru. Bosta torej še pred tem poskrbela za ekstazo na Festivalu Lent?

Špekuliranje smo preverili tudi pri Narodnem domu, kjer nam je predstavnik za stike z javnostjo Boris Črnič podal odločno pojasnilo.

»Ne, ne, 2Cellos na Festivalu Lent ne bosta nastopila. Žal, ne,« je utihnil vse špekulacije Črnič.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice