Glasbena zvezdnika 2Cellos bosta po štirih letih znova nastopila v Mariboru. Glasbeni spektakel bomo lahko spremljali 15. septembra na Snežnem stadionu. Glasbenika obljubljata koncert, kot ga še ni bilo!

Težko pričakovano novico sta Luka Šulić in Stjepan Hauser razkrila na Facebook strani 2Cellos Slovenija, kjer sta indice o koncertu v Mariboru širila v zadnjih nekaj tednih.

2Cellos se tako po štirih letih vračata v štajersko prestolnico. Veliki spektakel na prostem bo na sporedu 15. septembra na Snežnem stadionu pod Mariborskim Pohorjem.

Za veliki spektakel na prostem 2Cellos na Snežnem stadionu bodo postavili poseben parter s sedeži v naravnem amfiteatru pod Pohorjem.

Slavna čelista sta bila nedavno nominirana za prestižno nagrado Zasedba leta – Classic Brit Awards, za katero se vsako leto potegujejo največji svetovni izvajalci in avtorji klasične in crossover glasbe.

Kakšne bodo cene vstopnic?

Vstopnice za ekskluzivni koncert se bodo začele prodajati v petek, 18. maja od 10. ure na www.eventim.si in vseh Eventimovih prodajnih mestih. Na največjem koncertnem dogodku na Štajerskem bosta Luka Šulić in Stjepan Hauser predstavila svoje največje uspešnice, s katerimi sta zaznamovala svojo bogato in uspešno kariero. Najcenejše vstopnice bodo na voljo že za 19,90 evrov.

Prve cene vstopnic:

PARTER GOLD - 69,90 €

PARTER 1 - 64,90 €

PARTER 2 - 59,90 €

PARTER 3 - 49,90 €

STOJIŠČE (prva cena) - 19,90 €

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice