Alfi Nipič bralkam in bralcem Mariborinfo v novem letu želi zdravja: »Če zdravja ni, tudi vse ostalo odpade.«

Alfi Nipič je v začetku decembra proslavljal 55 let, odkar se profesionalno ukvarja z glasbo. Večino glasbenih let je ob silvestrovem preživel na odrskih deskah.

Za silvestrovo doma le dvakrat v karieri

»Lahko bi rekel, da se 53 let silvestroval na odru. Ko sem bil tisti dve leti doma, se rad pohecam, da je bilo kot navadna sobota. Najlepše se pač počutim, ko je nekako temperatura v dvorani takšna, da ti daje občutek nekega slavja ali pa občutek nekega praznika. Takrat je zame, lahko rečem, najlepši večer,« pripoveduje Alfi.

Gospod Silvester

Visoka leta praznuje tudi zimzelena skladba Silvestrski poljub. Alfi pesem poje že 46 let, njej je dobil tudi nadimek »gospod Silvester«. Silvestrski poljub bo tudi letos zapel na silvestrovanju v Termah 3000. Tisti, ki boste silvestrovali drugje, pa želi le dobro:

»Želim vam obilo zdravja. Naj se ne sliši kot izrabljena fraza, kajti če zdravja ni, potem vse drugo odpade. Želim vam tudi, da bi lepo preživeli to noč, v družbi svojih prijateljev, svojih najdražjih in naj ostane kakšna slika za lep spomin na tisto najdaljšo noč 2017 na 2018.«

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Alfi .... (nepreverjen)
Katja88 (nepreverjen)

Ja,zato mu je najlepse,ker za Silvestrovo zasluzi vec kot v celem letu.Skrt pa ko kurba.

styria (nepreverjen)

+++++
Slišal identično od sokrajanov ...

In reply to by Katja88 (nepreverjen)

Starejše novice