Želite tudi vi v mariborske intimne kotičke pričarati svetlobo, ki bo spremenila njihovo podobo?

Društvo Hiša! že peto leto v prazničnih dneh osvetljuje mesto z ognjem in svetlobo. Letos boste lahko del posebnega prazničnega dogajanja tudi vi ter tako prispevali delček svojega dela in idej v mozaik svetlobnih instalacij, ki bodo zažarele po Mariboru. Društvo Hiša! namreč vabi k sodelovanju ljudi z idejami in z zanosom.

Svoje ideje in delo boste lahko razvijali z domačimi umetniki, ki bodo skupaj z vašim prispevkom postavili pet svetlobnih instalacij ter z njimi osvetlili mestne ulice ter tako že letos zagotovili novo podobo božičnega Maribora.

Spoznajte torej Ano Lumino, nekoliko bolj odraslo in moderno različico Ane Plamenite, ki je v preteklih letih v mesto prinašala ogenj. Ana Lumina bo svetlobo prinesla v več različnih kotičkov Maribora in poskrbela, da bodo zasvetili tudi do sedaj temni kotički, obiskovalci pa bodo lahko v njeni predstavi uživali skozi celoten december.

Pomagajte nam v mariborske intimne kotičke pričarati svetlobo, ki bo spremenila njihovo podobo, jih potegnila iz teme ter jim nadela praznično obleko, ki si jo več kot zaslužijo. Izdelajte svojo svetlečo žuželko, pomagajte postaviti svetleči travnik ali za en dan postanite Jože Plečnik.

K sodelovanju vabijo tudi vse, ki bi radi z delom in idejami pomagali pri pripravah na čarobni december v Mariboru. Prijave zbirajo do 4. novembra 2017 na naslov [email protected].

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice