V ŠIC Ljutomer bo 5. aprila potekal največji elektronski glasbeni dogodek v Pomurju – DESTINATION X, kjer se bo predstavilo kar pet DJ-ev.

Destination X se vrača! Tokrat kot največji elektronski dogodek v Pomurju do sedaj. V Ljutomeru pripravljajo največji elektronski glasbeni spektakel, kjer bo nastopilo pet DJ-ev.

Glavni zvezdi večera bosta duo VANILLAZ, ki sta eden izmed najbolj znanih izvajalcev v naši regiji. Po uspešnih internacionalnih nastopih na glavnih odrih ULTRE po svetu, prihaja dvojec še v Ljutomer, kjer se jima bodo pridružili še IMPULZ, DROPHEADZ, HERFLEX ter PORTH NOLE.

Po uspešnih dogodkih se Destination vrača v Pomurje in sicer z največjim elektronskim odrom v Pomurju do sedaj. Napovedali so, da se bo dogodek uveljavil kot največji elektrosnki spektakel v Pomurju, kjer se bodo združili vsi najstniki in starejši ter nepozabno plesali v neskončnost, s spremstvom internacionalnih imen.

Vstopnice je možno kupiti po predprodajni ceni 8 evrov na vseh prodajnih mestih sistema Eventim Si, v ŠIC baru ali na dan dogodka.

Več informacij o dogodku lahko najdete tukaj, spremljate pa ga lahko tudi preko Instagrama @dest1nationx.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice