Petroleum Beat MotoRock Festival se po dveh letih v Petišovcih seli v Mursko Soboto. Gre za enega največjih glasbenih festivalov v severovzhodni Sloveniji.

Glavni organizator festivala je Petroleum Beat ustvarjalno društvo Lendava, ki v okviru dogodka obljublja pestro dogajanje. Spomnimo, da so na festivalu v preteklosti že nastopile zasedbe kot so Let3, Laibach, The Exploited in Pankrti.

Brezplačno kampiranje

Po dveh letih se festivala seli na novo lokacijo, in sicer na Soboško jezero ob paviljonu Expano, potekal pa bo od 31. maja do 1. junija, kjer bo za vse udeležence festivala na voljo tudi brezplačno kampiranje.

Letos bodo na festivalu med drugim nastopili Pro-Pain iz ZDA, Cold Snap iz Hrvaške, Odpisani in Brez Vprašanj iz Slovenije, True Reason iz Slovaške in HCHC iz Madžarske. Več nastopajočih bo znanih v prihodnjih dneh, omenjene bande pa lahko slišite v spodnjih videoposnetkih.

Sicer pa spomnimo, da bo paviljon Expano, ob katerem se bo odvijalo festivalsko dogajanje, svoja vrata odprle približno mesec in pol pred tem, in sicer 12. aprila.

PRO-PAIN

COLD SNAP

ODPISANI

TRUE REASON

BREZ VPRAŠANJ

HCHC

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
jebovasss....... (nepreverjen)

Kakšen MotoRock?????? Petroleum Beat Festival. Mater ste zabiti.

Starejše novice