Svetovno znan, edinstveni Moskovski cirkus na ledu se v sklopu evropske turneje vrača v tri slovenska mesta, tudi v Maribor.

Po številnih dogodkih in koncertih za odrasle, se končno pripravlja tudi čudovit dogodek za najmlajše in mlade vseh starosti, tudi za tiste, ki so ljubitelji cirkuških vragolij, drsanja in vrhunske ruske akrobatike. Legendarni Moskovski cirkus na ledu Natalije Abramove se je podal na tradicionalno novoletno evropsko turnejo in se bo ustavil tudi v treh slovenskih mestih.

Čarobno pravljično predstavo vrhunskih ruskih umetnikov si boste lahko 20. januarja ogledali tudi v Dvorani Tabor Maribor, nato pa bodo nastopili še dvakrat v Ljubljani in enkrat v Kopru.

Fanstastična cirkusna uprizoritev na ledu bo tokrat pripravljena s povsem novimi, pisanimi kostumi, posebnimi učinki in triki z vrtoglavo dinamiko. Na drsalkah bodo nastopili tudi akrobati in vrvohodci. V dveh urah bo predstavljena avtentična cirkuška umetnost in prekrasna glasbena ter svetlobna predstava, ki vas bo očarala.

Navdušili že več kot 200 milijonov gledalcev

Moskovski cirkus na ledu je leta 1964 ustanovil najbolj priznani cirkuški in estradni režiser sovjetske dobe A.G. Arnold, ki se je takrat imenoval Cirkus na ledu. Nastopajo že preko 50 let, v teh letih pa so navdušili več kot 200 milijonov gledalcev v več kot petdesetih državah po celem svetu. Moskovski cirkus na ledu še danes velja za »izumitelja« in še vedno postavlja svetovne standarde temu specifičnemu žanru, znanem tako v Rusiji kot tudi drugod po svetu.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice