V Maribor se je vrnil dogodek Spoken Word, ki oder odpira vsem glasbenikom, igralcem in ostalim, ki si želijo s publiko deliti svojo zgodbo.

Četrtkov večer je v Rajzerfiber biroju zopet obljubljal pester in zanimiv dogodek, na katerem so svojih pet minut dobili vsi, ki so si želeli s publiko deliti svojo zgodbo. Čeprav lahko na dogodku nastopajo vsi ne glede na zvrst nastopa, pa je večer hote ali nehote postal zelo glasbeno obarvan. Sodelujoči  so se namreč drug za drugim odločili za pevski ali instrumentalni nastop.

Od Francozinje, ki igra kitaro do Avstrijca, ki na violino zaigra Makedonsko glasbo

Dogodek je otvorila Coline, mlada Francozinja, ki v Mariboru opravlja EVS prakso. Prebila je led, ter opogumila tudi druge, da so pogumno stopili na oder. Večer se je tako hitro prelevil v nastope domačih in tujih amaterskih glasbenikov, kje smo med drugim lahko slišali in videli tudi mladega Avstrijca Floja, ki nas je navdušil s svojo violino in makedonsko glasbo, ki nam jo je zaigral. Prijetno in sproščeno vzdušje je hitro povezalo nastopajoče in proti koncu dogodka smo tako že uživali v skupnem nastopu vseh glasbenikov, ki so kljub temu, da so se srečali prvič, hitro našli skupen ritem in nas še kako navdušili. Dogodek je popestril še Igor, ki je s svojim izvirnim in duhovitim freestaylom dodal piko na i sproščenemu in zabavnemu večeru.

Foto: Društvo Hiša!

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice