Zagotovo ste že zasledili znamko oblačil Revolver Heart, ki je te dni pravi hit. Sestri Tijana in Sanja sta ustanovili podjetje, ki ima sedež prav v štajerski prestolnici.

Že od nekdaj modni navdušenki sta svoj stil znali predstaviti svetu, prav zato sta se odločili, da pričneta s svojim dizajnom in podkurita modnim navdušecem. Glede na to, da večji del Maribora svoje dneve preživlja na morju, je ena izmed sester pred kratkim odpotovala proti hrvaški obali, kjer je doživela večji požar, obiskala dve trgovini kjer se prodajajo njuna oblačila in si napolnila baterije za nove projekte.

Tijana je ženska s polno energije in entuziazma. Na svoji znamki dela že štiri leta in vsak nov projekt ji je izziv.  Za ustanovitev lastne znamke oblačil se je odločila iz preprostega razloga - že od malih nog je spremljala modo in je čisti dokaz, da lahko z dobro voljo in vztrajnostjo dosežemo sanje.

»Začetki so bili težki, a vredni vsake skunde,« pravi.

 Revolver Heart - hit, ki zavzema obmorska mesta

Svoje ideje zliva na majice, ki nosijo močna sporočila in so hit za ženske vseh starosti – priznamo, da imamo doma vsaj en trendovski kos Revolver Heart. Tijana nam je zaupala, da se je ideja s trendovskimi majicami preselila vse do Splita, tudi tam so namreč njene in sestrine majice kos, ki ga mora imeti vsaka. Butik, kjer prodajajo majice Revolver Heart, se nahaja v samem centru mesta, druga trgovina pa je v trgovskem centru.

Kot mnogo turistov, sta bila tudi sama ujeta v središču požara, ki je v juliju grdo pustošil pri Splitu in pravi, da ni bila prav nič prijetna izkušnja. Ker sta s fantom avto pustila na parkirišču trgovskega centra in sta se sprehajala po starem predelu, je med tem časom dim napolnil mesto, zato sta le stežka prišla do avta. Kljub slabi izkušnji, je nabrala dovolj moči in inspiracije, da svoje ideje tudi v Splitu prenaša na tekstil. 

Maša Črešnik, Blog Glamor

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice